Remek étterem a szerencsejáték rt közvetlen szomszédságában. Odafigyelő pincérek, rövid étlap, napi ajánlatok, tartalmas, nem kockázatos borlap, minden ételnek meg lehet találni a maga kísérőjét.
Felvezetés Ebner Borzongásával (korrekt prosecco dél-Magyarországról). Az ördöghalas előételt szépen kísérte a nem túl testes, sőt önmagában nem is tetsző Konyári chardonnay, kicsit a mangófagyis köret el is nyomta az ízét, de azt hiszem az a tömény mangóíz mást is elnyomott volna.
A bárányhoz -mi mást- pinot ajánlottak, de amúgy is azt kértem volna, Gál Tibor nem-szelektált pinotja nagyon szép bor, el is fogyott két pohár belőle. Desszertborként végre volt szerencsém találkozni Szepsy 2003-as szamorodnijával, nagyon sok gyümölcs, nagyon sok lendület, mégsem játszotta túl a diós nudlit, meg a friss kecskesajtkrémet.
Ha törzshelyem lesz, itt lesz az. Most azt hiszem.
Friday, July 13, 2007
csalogány26
no, ezt vörös és fehér írta. hm, pont ilyenkor? 1:46 PM
Labels: chardonnay, csalogány26, fehér, Gál Tibor, konyári, pinot noir, vacsora, vörös
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment