Saturday, December 22, 2007

Hogyan tovább?

Megmondom mi lesz
Az lesz, hogy a blog marad. Marad, mert lesz olyan, hogy már megírták. Vagy hogy nem olyan a jellege a mondanivalónak. Vagy csak szimplán kereszthivatkozok.
Szóval egyelőre maradok. Reklám után vissza.

5 comments:

atx808 said...

hadd gratuláljak elsőként

Szabi said...

Ritkulnak a bejegyzések, most akkor végül téged is beszippantott az alkoholista blog mint a Palackot?! Remélem nem! jó, persze.. biztos egyszerűbb neked, de szerintem kellenek a tiédhez hasonló kis független blogok is. az a baj az amuva-val, hogy nagyrészben bortársaságos borokról olvasni, meg van egy két blogger aki már annyira művelt, hogy 62 szavas töbszörösen összetett mondatokat ír Platóntól Eizensteinen át de a szőlőhöz és a földhöz nincs sok köze.Szal csak hajrá ne hagyd magad üdv, saud

vörös és fehér said...

nem hagyom :), köszi, készül ide is post, oda is, igyekszem a fősodor mellett kóstolgatni. a bortársaságos bor meg egy fura kategória, itt és most negatív jelzőnek érzem, néha azért van ott jó bor. azért alapvetően jól végzik ők a dolgukat, én úgy látom. persze divatot is csinálnak, homogenizálnak termelőket.

Szabi said...

Van sok jó boruk és jól nyomják, Inkább az amuva-t nem szeretem néha. Viccelődve, álnéven, felelősség nélkül húznak le olyan kis borászatokat akik léte paraszthajszálon függ, persze... "versenyhelyzet" meg "telítődik a piac"..
mindegy.. "ez egy igen-igen kemény, kemény világ" :)
azért pl. weér yvoó-val leharmatgyökereztetnék 8ezer tőke szőlőt, hogy tudja miket irkál

vörös és fehér said...

halkan mondom: én sem szeretem az amuva-t néha, vannak cikkek amiktől magamban elhatárolódok, de nem is célom hogy olyan legyek mint (kik?). nincsenek kik, különböző emberek írnak. névtelenül, nyilván én is. de sok kommenttől is elhatárolódok, nyilván. de ha csak 5 ember az ottani cikkem alapján leemel egy miklóscsabi bort, vagy keresi a nobilis, balassa pisti borait, én már boldog vagyok. ezért mennek az olyanas cikkeim oda. huszadszor nem szeretnék légli rizlingről írni - azt majd megírom itt (mondom ezt úgy, hogy - tádá, kiszivárogtatás- épp a pár hete kóstolt 2000-es t.i. bikavér szelekció korrektúrázásával bíbelődök, ő meg tényleg egy többször megírt termelő ott)